Glutenfria Halloween Brownies

   Dessa underbart kladdiga halloween brownies är väldigt goda och kanske de bästa med dom är att när du väl gjort smeten så kan du blanda i precis vilket godis du vill och gillar innan du stoppar in allt i ugnen. 
   I mina halloween brownies valde jag att lägga i vitchoklad och svarta, orangea och gröna non stop. Jag har valt att inte skriva mängden av vit choklad jag använde då jag finner det en smak sak. En del gillar inte vit choklad andra gillar det och andra älskar det. Gillar du inte vit chokald kan du enkelt byta ut den mot mjölk choklad.
 
INGREDIENSER 
125 g smör
125 g mörk choklad
2 dl strösocker 
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
2 dl glutenfri mjöl
1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt 
Non Stop 
Vit choklad
 
GÖR SÅ HÄR:
   1. Sätt ugnen på 175 grader och i en form lägg bakplåtspapper. 
   2. Smällt smör och choklad i en kastrull på låg värme under omrörning. Häll smeten i en bunke och rör i strösocker och vaniljsocker. Ett i taget rör sedan ned äggen. 
   3. Blanda mjölet, kakao, bakpulver och salt i en separat skål. Häll hälften av mjölblandningen i chokladsmeten och rör ordentligt. Häll sedan i resten av mjölblandningen och blanda allt till en jämn smet. 
   4. Hacka den vita chokladen i små bitar och ur en påse non stop plocka ur de svarta, orangea och gröna non stopen. Blanda i hälften av non stopen och chokladen i smeten och häll sedan smeten i formen. Ovan på smeten strösslar du sedan resten av chokladen och non stopen. 
   5. Grädda browniesen i mitten av ugnen i ca 35 minuter. När kakan är klar låt den svalna innan du delar den i bitar.
 
 
KRAM
0 kommentarer
publicerat i Recept
Taggar: baka, bake, blogg, brownie, choklad, enkel, food, glutenfri, glutenfria, glutenfritt, god, halloween, höst, recept
Visa fler inlägg